4 seasons in one bag

Dreameroo Multisleeper 

Veilig slapen in een nieuw jasje

Koop nu Meer info

‘Met de Multisleeper haal je de perfecte 4-seizoenen slaapzak in huis’

We kunnen met recht zeggen dat de Dreameroo Multisleeper de meest complete 4-seizoenen slaapzak is, die er te vinden is. De sleeper is zo gemaakt dat jouw kleintje bij elke temperatuur comfortabel en geborgen zal slapen, hoe koud of warm het buiten ook is.

En dat is fijn om te weten! Hoe comfortabeler de slaapomgeving, hoe beter de kwaliteit van de slaap is. Baby’s en peuters slapen in de eerste jaren van hun leventje ontzettend veel. Slaap is heel belangrijk omdat juist dan de groei en ontwikkeling plaatsvindt. Je kunt je dus voorstellen hoe belangrijk een goede slaap is!

Met de Dreameroo Multisleeper koop je niet alleen een mooie sleeper maar haal je de perfecte nachtrust in huis.

De meest gestelde vragen

Wanneer gebruik ik welke laag van de Multisleeper?

De dunne variant gebruik je tijdens warme dagen. Zelfs als het heel warm is slapen kinderen graag onder een “laagje”. Dit geeft een geborgen gevoel.

De dikkere slaapzak gebruik je in de tussenseizoenen. Je kunt er zelf voor kiezen om de mouwtjes wel of niet te gebruiken.

Tijdens de koudste periode rits je eenvoudig de dunne slaapzak aan de dikke slaapzak vast voor extra warmte. Je gebruikt de mouwtjes, en je kunt er voor kiezen om de wantjes aan de mouwtjes te gebruiken.

Moet ik naast de Multisleeper nog ander beddengoed gebruiken?

Nee, naast de Multisleeper hoef je geen ander beddengoed meer te gebruiken. Je kan de slaapzak aanpassen naar het jaargetijde door onderdelen af- of aan te ritsen.

Omdat je geen extra lakentje of dekentje hoeft te gebruiken loop je ook niet het risico dat je kindje zich in dit beddengoed vastdraait. Wel zo veilig!

Hoe gebruik ik de Multisleeper in de autostoel?

De Mulitsleeper is heel eenvoudig in de autostoel te gebruiken. Open de rits aan de voorzijde een klein stukje, haal de gordel door het gaat aan de achterzijde naar voren en klik het geheel vast.

Een kind kan de was doen!

Vanaf (en tot) welke leeftijd kan ik de Multisleeper gebruiken?

De Mulisleeper is te bepruiken vanaf tot je kindje 6 maanden is, tot ongeveer 3 jaar. Pas de maat van de Multisleeper eenvoudig aan met de drukker aan de achterzijde.

Welke materialen zijn gebruikt voor de Multisleeper?

De Multisleeper bestaat uit een dunne slaapzak van 100% single jersey katoen, en een dikke slaapzak van dezelfde katoen, gevoerd met een heerlijk zachte teddy.

Voor de Multilsleeper maken we alleen gebruik van materialen die het öko-tex-100 klasse 1 certificaat hebben. Dat willen zeggen dat deze materialen vrij zijn van stoffen die mogelijk schadelijk kunnen zijn voor jonge kinderen.

Staat jouw vraag er niet bij?

Klik hier voor alle ‘veelgestelde vragen’

FAQ