Hi, wij zijn dreameroo

Wij laten je door de bomen het bos weer zien.

Omdat je zo veel informatie voorgeschoteld krijgt, en je misschien niet meer weet wat je moet kiezen. Wij helpen daarbij, en hebben de belangrijkste eigenschappen in één matras gecombineerd. Zodat je niet meer hoeft te kiezen, en geen concessies hoeft te doen!

En om het leven nog gemakkelijker te maken hoef je niet eens naar de winkel toe. Wij bezorgen gewoon bij je thuis!

Hulp nodig?

Onze matrassen

Kies jouw matras

We leveren het matras in twee verschillende maten en drie verschillende kleuren. Kom meer te weten over de eigenschappen van het matras.

Matras eigenschappen

Hoe het begon

Het idee voor Dreameroo begon eigenlijk al weer enkele jaren geleden.


Eigenaresse Mirjam

Terugkijkend kunnen we denk ik zeggen dat de geboorte van onze zoon Lucas het beginpunt van Dreameroo is geweest. Die had een voorkeurshouding en was een hele slechte slaper. Wat hebben we met hem afgezien! En hoewel dit natuurlijk in eerste instantie heel vervelend was voor hem, leidde het bij ons ook tot frustratie en slapeloze nachten.

Omdat ik jaren voor en met babymerken had gewerkt was het voor mij op een gegeven moment duidelijk dat wij een nieuw babymatras zouden gaan ontwikkelen. En zo begon onze zoektocht naar het ideale babymatras. Het was een lange weg, maar we geloven oprecht dat we zijn geslaagd.”

Meer over Dreameroo